Menu Sluiten

Individuele retraites

Het is mogelijk om bij Vrije Vlinders individuele -op maat gemaakte- retraites te boeken. De basis van de retraite bestaat uit een Helende Reis, een overnachting in onze B&B, 30 minuten masseren in de Hydro Spa Capsule & 45 minuten floaten en een individuele (afsluitende) sessie. Dit basisretraite kost 250 euro. Voor iedere nacht extra betaal je 50 euro extra. Daarnaast kan je het retraite naar individuele wensen worden aangevuld met een familieopstelling, een extra sessies met Tanja en/of extra gebruik van de wellness. Afhankelijk van de individuele vraag of behoefte zullen de sessies ingevuld worden. Mocht je hier interesse in hebben neem dan contact met ons op en we zullen samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Alle onderwerpen of vragen zijn in principe geschikt om in het retraite te behandelen, maar voorbeelden van onderwerpen zijn:
* Lichamelijke of emotionele klachten of ziektes (denk bijvoorbeeld aan burn-out, depressie,  fibromyalgie,  kanker etc. deze lijst is natuurlijk eindeloos)
* Gebrek aan zelfvertrouwen
* Relationele problemen
etc.

Het is natuurlijk ook mogelijk dit retraite samen met een vriend of vriendin te boeken! Neem contact met mij op als je dit zou willen.