Menu Sluiten

 

Innerlijk Kínd

Werken met het innerlijk kind is een mooie en zachte manier om op een diep en puur niveau contact te maken met jezelf.  Allen zijn we geboren in alle perfectie, maar gaande weg is dit gevoel verloren gegaan. We zijn misschien gaan geloven dat we niet voldoende zijn, dat we hard ons best moeten doen en dat we uiteindelijk naar een betere versie van onszelf toe kunnen werken.  We hebben vaak al vroeg in ons leven geleerd onszelf klein/onzichtbaar/onkwetsbaar etc te maken en we durven niet genoeg te vertrouwen op onze intuïtie. We laten ons gemakkelijker leiden door de buitenwereld dan te luisteren naar ons eigen gevoel.

Ik ben er echter van overtuigd dat iedereen alle wijsheid, alle talent en alle kracht die hij/zij in dit leven nodig heeft in zich heeft zitten. In individuele sessies of in de innerlijk kind-weekenden ga je dit weer voelen!

Innerlijk kind-weekend

In een kleine groep (max. 5 personen) gaan we kennismaken met het innerlijk kind en haar unieke krachten en talenten. Het weekend begint op vrijdagavond om 19:00 en eindigt op zondagavond rond 17:00.

Zachtheid en veiligheid staan centraal dit weekend.  Het weekend bestaat uit groepsactiviteiten in de vorm van geleide meditaties en sharings. Daarnaast is er ruimte om het speelse kind toe te laten bij activiteiten die creativiteit vragen. En ook belangrijk is dat in dit weekend het innerlijk kind in de watten gelegd gaat worden. Iedere deelnemer mag daarom heerlijk floaten en masseren.

Twee kamers worden gedeeld met een andere deelnemer en er is 1 kamer waar je alleen verblijft. De kosten voor het weekend bedragen € 295 voor de gedeelde kamer en € 345 euro voor de eigen kamer.

Voor 2019 staan de volgende weekenden gepland:

data volgen nog