Menu Sluiten

Life Coaching

Heb jij in je leven het idee dat je wordt geleefd? Dat je niet bij je gevoel kunt komen? Heb je veel last van vermoeidheid of andere lichamelijke klachten? Bereik je niet wat je zou willen bereiken? Ben je zoekende naar een doel in je leven? En wil je hiermee aan de slag? Dan is Life coaching zeker iets voor jou! Helaas is bij vele van ons in de kindertijd de eigenheid of de uniekheid niet gestimuleerd, maar juist afgeremd. Er is vaak niet gekeken naar de individuele persoon, maar naar een bepaald gemiddelde. Al op jonge leeftijd leer je je op deze manier aan te passen aan je omgeving. Je leert welk gedrag je moet vertonen om liefde te krijgen en welk gedrag tot afwijzing leidt.

Hoe gaan we te werk?

In de coaching wordt gewerkt met visualisaties, meditaties, technieken van de helende reis en familieopstellingen.  Als je je aandacht naar binnen richt kom je in contact met een diepere laag van jezelf waardoor je tot nieuwe inzichten zult komen. Doordat je het zelf voelt en ervaart is het effect heel groot.

Innerlijk Kind

Een belangrijk onderdeel van de coachingsessies is het innerlijk kind. Het innerlijk kind geeft je makkelijk toegang tot je kern. Daarin kun je jezelf in je puurste/zuiverste vorm ervaren. Door je innerlijke kind weer te voelen, voel je weer wie je echt bent. En je zult voelen waar jouw unieke krachten en talenten liggen.

De inhoud en opbouw van de sessies wordt volledig afgestemd op jouw individuele wensen en behoeftes.