Menu Sluiten

Mental coaching

 

Hypnotherapie is een erkende vorm van (psycho)therapie die er voor zorgt dat jij door middel van hypnose in contact komt met het onderbewustzijn. De oorzaak van vele klachten zijn vaak te vinden het in het menselijke onderbewustzijn. 

Middels de hypnotherapie krijg je meer inzicht in jezelf. Wanneer je onder hypnose bent is het namelijk mogelijk om je helemaal op jezelf te richten. Je daalt als het ware af in je onderbewustzijn om dichter bij jouw klachten te komen, om deze hier op te kunnen lossen. 

Wanneer hypnotherapie?

Hypnotherapie kan bij vele klachten, zowel fysiek, emotioneel als mentaal, worden ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
* Stoppen met roken
* Afvallen
* Angsten en fobieën
* Depressie en burn-out
* Verslavingen
* Migraine
* Pijnbestrijding
* Slaapproblemen
* Stotteren
* Nagelbijten
* Traumaverwerking
etcetera 

Wat is hypnose?

Je bent vaker onder hypnose (trance) dan je denkt! Als je dagdroomt, volledig opgaat in je boek, of wanneer je tijdens het rijden delen van rit hebt ‘gemist’.. Een dergelijke ervaring wordt een alledaagse op spontane trance genoemd. Prikkels van buitenaf zijn op dat moment even minder voelbaar. Trance is een fase tussen slapen en waken in. 
Deze trance kan spontaan optreden, maar hij kan ook worden opgewekt door een hypnotherapeut. We spreken dan over hypnose.

Hypnose is niet gevaarlijk of eng. hypnose is uiteindelijk niets meer of minder dan een diepe vorm van ontspanning.

Ervaringen

“Na vier sessies met Tanja ben ik volledig van het roken af. Wat een bevrijding. De afbouw, de sessies met Tanja en de oefeningen voor thuis maakten het voor mij mogelijk voor eens en altijd met die smerige gewoonte af te rekenen.”
- Anoniem
“Wow wat een diepgaande ontspanning hebben ik mogen ervaring door de hypnose. Mijn hoofd is nog nooit zo leeg geweest."
- Anoniem
"1 Sessie met Tanja was genoeg om bevrijd te raken van mijn alsmaar erger wordende angsten om te rijden.”
- Anoniem