Menu Sluiten

Graag vertel ik je meer..

 

Geïnspireerd door vele opleidingen, leermeesters en met name de non-dualiteit ben ik zelf het pad naar verlichting gaan bewandelen. Ik ben de afgelopen jaren alles aan gaan kijken wat er in mij opstond , the good, the bad en ook zeker the ugly. Het is intens, heftig en soms overweldigend, maar het brengt me steeds dichter thuis. Dit gun ik iedereen!

In een veilige omgeving gaan we samen de ontdekkingstocht in jou maken. Voorbij alle dingen waar we ons bewust van zijn is er nog een veel grotere, onbewuste laag. In dit onbewuste en onderbewuste zit heel veel informatie opgeslagen. Hier weer contact mee maken is het mooiste kado dat je jezelf kunt geven. Blokkades worden zichtbaar en kunnen daardoor opgelost worden. Dit leidt tot een steeds groter wordende innerlijke verlichting.

Ik werk met de Helende Reis (The Journey van Brandon Bays), Familieopstellingen, Hypnotherapie, Innerlijk Kind Werk en Mental coaching. 

Verdere verdieping heb ik zelf gevonden in het plantmedicijnen. Inmiddels begeleid ik zelf ook al enkele jaren cacaoceremonies en truffelceremonies. Mocht je hier meer over willen weten, verwijs ik je naar de website www.truffelceremonies.nl voor meer informatie.