MDMA-ceremonie

**Wij werken met een legale MDMA-analoog die een vergelijkbare therapeutische werking heeft.**

MDMA-ceremonie

Bevrijding door inzicht

Ga jij voor heling?

MDMA is recentelijk steeds bekender geworden vanwege zijn potentieel helende eigenschappen. Al in het midden van de vorige eeuw werd de werking van psychedelica zoals LSD, psilocybine (truffels), en MDMA uitgebreid onderzocht voor de behandeling van psychische aandoeningen. Echter, door de war on drugs werden deze onderzoeken abrupt stopgezet. Sinds de aanvang van deze eeuw hebben hernieuwde onderzoeken echter geleidelijk hun weg teruggevonden. Er zijn uitgebreide studies uitgevoerd naar het gebruik van MDMA bij de behandeling van trauma en PTSS, met uitzonderlijk hoge succespercentages (voor meer informatie, zie MAPS.org). In verschillende landen is MDMA-therapie al ingevoerd en de verwachting is dat in Nederland in 2026 MDMA goedgekeurd zal worden voor therapeutisch gebruik.

Gezien de indrukwekkende resultaten en de groeiende vraag naar werkelijke bevrijding, heb ik besloten om MDMA-therapie-sessies aan te bieden. Omdat MDMA in Nederland nog niet is gelegaliseerd, gebruik ik een aan MDMA nauw verwant middel met een vergelijkbare werking (een MDMA-analoog) . Hier tref je meer informatie aan over de werking van MDMA en de contra-indicaties die er zijn.

Wat zijn de effecten van de MDMA ?

GEVOEL VAN GELUK, DANKBAARHEID, TEVREDENHEID
ZONDER ANGST NAAR TRAUMA's KUNNEN KIJKEN
DIEPE ONTSPANNING
DIEPGAANDE INZICHTEN

De MDMA-ceremonie

De MDMA sessie staat niet op zich. Na aanmelding ontvang je allereerst een intakeformulier van ons. Nadat we deze ingevuld terug hebben ontvangen plannen we een (telefonische) intake in om duidelijk te waar je tegen aan loopt of op welke gebieden je graag inzichten zou willen krijgen. De MDMA sessie duurt ongeveer van 9:00-16:00. Het is heerlijk om daarna nog in je bubbel te blijven en rustig in jouw eigen tempo alles kunt laten bezinken. Daarom is het mogelijk om bij de MDMA-sessie een overnachting bij boeken. Ook kan het fijn zijn een integrerende sessie bij te boeken. 

Wil je aan een specifiek trauma of onderwerp werken dan zullen 1 tot maximaal 3 MDMA sessies volstaan. Bestaat er echter een innerlijk verlangen om uit interesse naar Non-dualiteit, de Cursus in Wonderen, Tao of andere spirituele richtingen je volledig hierin onder te dompelen dan bieden we een jaartraject aan met 6 MDMA-sessies. De sessies vinden individueel of in groepsverband plaats. 

Aanmelden?

Inschrijven kan via de knop ‘aanmelden. U ontvangt dan het intakeformulier.