Helende Reis

Helende Reis

van Brandon Bays

De Helende Reis richt zich op de onderliggende oorzaak van een klacht. Door op dit niveau blokkades op te lossen, komen veranderingen op een diep niveau tot stand. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam zal worden geactiveerd. Het kan ingezet worden bij bijv. angsten, slaapstoornissen, burn-out, migraine, gebrek aan zelfvertrouwen, chronische pijn. De Helende Reis werkt met eeuwenoude principes van ontspannen, uiten, loslaten en vergeven. Dat leidt tot grotere rust vitaliteit, zelfvertrouwen en tot een versterking van het zelfhelend vermogen. Doordat je op een diep niveau verandering teweegbrengt kan de Helende Reis worden ingezet bij alle soorten lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten. De methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de invloed van emoties op de werking van cellen in ons lichaam. Oude emoties of herinneringen kunnen voor een disbalans op celniveau zorgen, wat uiteindelijk tot allerlei klachten kan leiden. De Helende Reis maakt deze emoties/herinneringen los en ondersteunt en bevordert daarmee het natuurlijke genezingsproces. Verder maakt het mensen bewust van hun innerlijke kracht en vrijheid..
Helende-Reis

Interesse ?

dit zijn de mogelijkheden

EEn gratis gesprek

Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan in mijn praktijk, maar ook via Zoom. 

PLAN een Afspraak

Wil je direct een afspraak plannen. Vul dan in het contactformulier je gegevens in. Geef hierbij kort aan wat jouw vraag is en welke data eventueel voor jou zouden passen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.