Cacaoceremonie

CacaoCeremonie

Vind de weg naar het hart

Ervaar de genezende kracht van cacao

Ben je wel eens naar een cacao ceremonie geweest? Zo niet, zet het dan zeker op je bucketlist!
Het is een onvergetelijke ervaring en misschien zelfs iets dat je meerdere keren wilt meemaken.
Al eeuwenlang wordt cacao traditioneel gebruikt op verschillende manieren in ceremonies. Het wordt een hart-opener genoemd. De effecten van cacao zorgen voor een gevoel van liefde, dankbaarheid, creativiteit en expansie in het hartgebied.

Wat kun je verwachten?

DIEPERE HARTSVERBINDING EN LIEFDE
MOeiteloze focus
MEER Verbinding met andere mensen
INSPIRATIE EN CREATIVITEIT

De Ceremonie

Rond 19.00 uur: Uitleg over de ceremonie door Tanja en Simone en het delen van elkaars intentie in de groep. Rond 19.30 uur: Dan volgt er een geleide meditatie om je hoofd wat rustiger te maken en je hart meer openen voor de ceremonie. Rond 20.00 uur: De cacao wordt gedronken en voel je dat het ong. een half uur na inname gaat werken. Je stelt je langzaam verder open voor jezelf en anderen. Je zult je helder en vrij voelen, waardoor je in staat zult zijn om belemmeringen en negatieve energieën die je omringen los te laten. De een blijft lekker zitten, de ander kan de behoefte hebben om te gaan dansen. Allemaal prima! Je mag hier helemaal jezelf zijn zonder oordeel! Je zult leren dankbaar te zijn voor wie je bent, wat je hebt en vrede met jezelf te hebben. Na de ceremonie is er ruimte om jouw ervaring te delen met de groep.

Aanmelden?

Inschrijven kan via de knop ‘aanmelden. U ontvangt de bevestiging, intakeformulier met praktische zaken. Voor meer informatie omtrent contra-indicatie en annuleringsvoorwaarden, zie Cacao ceremonies – Groepspraktijk Sivana