Innerlijk Kind Werk

Innerlijk KiNd

Jouw pure kind

Bij het Innerlijk Kind werk gaan we contact maken met ons innerlijke kind. Hier kunnen we ons zelf op de meeste pure en zuivere manier ervaren. Vaak zoeken we in het dagelijkse leven de antwoorden en de kracht buiten onszelf. We hebben vaak al vroeg in ons leven geleerd onszelf klein te maken en niet te vertrouwen op onze intuïtie. We laten ons gemakkelijk leiden door de buitenwereld in plaats van te luisteren naar ons eigen gevoel. Ik ben er echter van overtuigd dat iedereen alle wijsheid, alle talent en alle kracht die hij/zij in dit leven nodig heeft in zich heeft zitten. Door weer contact te maken met het innerlijk kind zul je dit echt weer gaan voelen.

Interesse ?

dit zijn de mogelijkheden

EEn gratis gesprek

Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan in mijn praktijk, maar ook via Zoom. 

PLAN een Afspraak

Wil je direct een afspraak plannen. Vul dan in het contactformulier je gegevens in. Geef hierbij kort aan wat jouw vraag is en welke data eventueel voor jou zouden passen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.