Truffelceremonie

TRuffelceremonie

Ontdek de oneindige mogelijkheden

Wat kunnen de truffels mij brengen?

De truffels die wij gebruiken worden al eeuwen gebruikt voor transformatie, heling en om in andere bewustzijnsdimensies te komen. Deze truffels worden magisch genoemd omdat ze de werkzame stof psilosybine bevatten. In het lichaam wordt dit omgezet naar psilocine. Dit is de verbinding die er uiteindelijk voor zorgt dat de gebruiker visuele en geestverruimende effecten waarneemt. Truffels kunnen je tot op een diep niveau raken en je anders naar de wereld laten kijken. Ze kunnen wegen openen naar diepere bewustzijnslagen en nieuwe energie geven. En dit is wat we jullie graag gunnen en willen laten ervaren. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met een reis door je onderbewuste door middel van truffels, het wordt jóuw individuele reis waarin je ontzettend welkom bent.

Agenda Truffelceremonies

Aanmelden?

Inschrijven kan via de knop ‘aanmelden. U ontvangt de bevestiging, intakeformulier met praktische zaken.
Voor meer informatie omtrent contra-indicatie en annuleringsvoorwaarden, zie Truffelceremonies – Groepspraktijk Sivana

Wanneer is een truffelceremonie passend?

...Als je jezelf wilt ontwikkelen
...Als je het innerlijke pad wilt bewandelen
...Als je jezelf de vraag stelt ' Wie ben ik?'
...Als je verlost wilt raken van angsten en trauma's
...Als je meer diepgang wilt ervaren
...Als je op zoek bent naar de zin van het leven
...Als je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer is

De Ceremonie (dag)

09.30 uur: Kennismaking met de deelnemers en het uitspreken van je intentie. Maak je geen zorgen over je intentie want tijdens de truffelsessie krijg je inzichten die je van tevoren nooit had kunnen bedenken.
10.30 uur: Er volgt een geleide meditatie om je hoofd wat rustiger te maken en je hart meer openen voor de ceremonie. We raden je aan om in die tijd niet meer in gesprek te gaan met elkaar, maar blijf een beetje in jezelf (zonder telefoon).
11.00 uur: De truffelthee wordt gedronken. Na ong. een half uur voel je dat de truffels hun werk gaan doen en begint jouw reis.
Waarschijnlijk voel je dan de behoefte om te gaan liggen en alles op je af te laten komen. Er zijn oordopjes en oogmaskers die je desgewenst kunt gebruiken.
Tijdens de hele sessie is er muziek voor jou; je merkt dat dit intenser bij jou binnen komt dan anders. Wellicht ga je ook de ruimte anders ervaren, dit hoort er gewoon bij. De grootste tijd lig je met gesloten ogen. Je weet precies waar je bent en je kan gewoon praten of een bezoek aan het toilet brengen. Mocht je behoefte hebben om te praten, dan zijn wij er voor jou.
16.00/17.00 uur: Het effect van de truffels neemt langzaam maar zeker af. Je kan de ruimte verlaten en in de keuken of tuin gaan zitten. Als iedereen klaar is met reizen, kan je je ervaringen en inzichten delen.
Als iedereen is uitgereisd, eten we gezamenlijk een lichte maaltijd en is er ruimte om je ervaringen te delen.