Familieopstellingen

Familieopstellingen

Ruim je systeem op

Een familieopstelling laat ons zien wat de onbewuste oorzaak is achter ons gedrag. Hierdoor kunnen wij ons op liefdevolle wijze losmaken van hardnekkige patronen. Veel van onze bekrachtigende en beperkende patronen, overtuigingen en gedrag vinden hun oorsprong in de familie waarin we zijn opgegroeid. Als volwassene functioneren we vaak volgens deze blauwdruk. Een opstelling geeft verbluffend weer hoe de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen zijn. Het wordt als helend en bevrijdend ervaren en geeft een krachtige impuls voor een fundamentele verandering in je leven. Er wordt gebruikt gemaakt van vloertegels of poppetjes.
familie play(1)

Interesse ?

dit zijn de mogelijkheden

EEn gratis gesprek

Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan in mijn praktijk, maar ook via Zoom. 

PLAN een Afspraak

Wil je direct een afspraak plannen. Vul dan in het contactformulier je gegevens in. Geef hierbij kort aan wat jouw vraag is en welke data eventueel voor jou zouden passen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.