Virtuele maagband

Virtuele maagband

moeiteloos afvallen

Op wilskracht afvallen en op gewicht blijven is vaak lastig. Het zogenaamde jojo-en ligt al snel op de loer. Een echte maagband kan heel werkzaam zijn, maar de operatie kent de nodige risico’s en er kunnen achteraf gevaarlijke complicaties ontstaan. Wel de voordelen, maar niet de risico’s? Dat kan met een virtuele maagband!

De virtuele maagband is een veilige en effectieve manier om jouw streefgewicht te behalen en te behouden. Niet alleen wordt er een virtuele maagband geplaats, maar ook worden de onderliggende oorzaken van het overdadig eten aangepakt. De virtuele maagband bestaat uit drie sessies. Wat zal je merken? 

Interesse ?

dit zijn de mogelijkheden

EEn gratis gesprek

Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan in mijn praktijk, maar ook via Zoom. 

PLAN een Afspraak

Wil je direct een afspraak plannen. Vul dan in het contactformulier je gegevens in. Geef hierbij kort aan wat jouw vraag is en welke data eventueel voor jou zouden passen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.