Transformatie coaching

TRansFormatie Sessie

wordt vlinder

Tijdens de transformatiesessies maak ik gebruik van een techniek om zeer snel contact te maken met onderbewuste. Dit is een zeer effectieve en efficiente manier van werken. En het is hierdoor ook heel geschikt voor mensen die het moeilijk vinden naar binnen te keren of mensen die het lastig vinden om te visualiseren. Tijdens de sessies maak ik gebruik van het gedachtegoed van onderstaande technieken:
butterfly-g50e51fdd1_1920

Angst is weg

Na 1 transformatiesessie voel ik me lichter en vrijer. De angst die ik wilde oplossen is verdwenen.
-Anneke-

Geen woorden voor

Wat een gekke gewaarwording was dat! Ik was volledig bij, maar zag mijn lichaam antwoorden geven die ik niet kon bedenken.
- Pauline -

Ik voel me sterker

Ik merk dat ik me sinds de sessie zekerder en sterker voel. Daar waar ik me voorheen klein maakte gebeurt dat nu niet. Dank je wel, heel bijzonder.
-Ilse -

Interesse ?

dit zijn de mogelijkheden

EEn gratis gesprek

Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan in mijn praktijk, maar ook via Zoom. 

PLAN een Afspraak

Wil je direct een afspraak plannen. Vul dan in het contactformulier je gegevens in. Geef hierbij kort aan wat jouw vraag is en welke data eventueel voor jou zouden passen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.