Hypnotherapie

Hypnotherapie

voorbij het bewuste

Dit is een erkende vorm van psychotherapie die er voor zorgt dat je door middel van hypnose in contact komt met het onderbewustzijn want daar is de oorzaak van vele klachten te vinden. Je eigen gevoelens, gedachten en herinneringen zijn niet altijd makkelijk te doorgronden. Waar komt die stress of angst toch vandaan? Waarom voel jij je onzeker op je werk? Waarom heb je elke keer weer migraine? Waarom slaap je slecht? Middels hypnotherapie krijg je inzicht in jezelf. Je daalt als het ware af in je onderbewustzijn om dichter bij jouw klachten te komen en deze op te lossen. Hypnotherapie kan bij vele klachten, zowel fysiek, emotioneel als mentaal, worden ingezet zoals: stoppen met roken, afvallen, angsten, fobieën, verslavingen, migraine, pijnbestrijding, slaapproblemen, stotteren, nagelbijten, traumaverwerking.
onder water

Interesse ?

dit zijn de mogelijkheden

EEn gratis gesprek

Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan in mijn praktijk, maar ook via Zoom. 

PLAN een Afspraak

Wil je direct een afspraak plannen. Vul dan in het contactformulier je gegevens in. Geef hierbij kort aan wat jouw vraag is en welke data eventueel voor jou zouden passen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.