Meer over Mij

medereiziger

In mij is een enorm verlangen naar het ontdekken van mijn waarheid, onderzoeken wie ik nu werkelijk ben en een volledige innerlijk bevrijding. Dit heeft me geleid naar allerlei opleidingen en diverse non-dualistische meesters. De afgelopen jaren ben ik werkelijk alles wat in mezelf opstond aan gaan kijken, the good en ook zeker the bad and the ugly. Dit heeft me steeds verdergaande innerlijke rust en vrijheid gegeven en dit gun ik jou ook!
Langzaam kwam ik tot de ontdekking dat er niet alleen heel veel te ontdekken is in het onderbewuste, maar ook zeker in het  bovenbewuste. Hierdoor is mijn interesse in plantmedicijnen ontstaan. Dit heeft geleid tot vele onbeschrijfelijke reizen als reiziger en als begeleider.
Tijdens een sessie of ceremonie bij mij mag je totale oordeelloosheid en aandacht verwachten zodat we samen het hoogst haalbare zullen bereiken.

Let’s shine together!