MDMA

Meer over MDMA

informatie en contra-indicaties

MDMA therapie zit in een vergevorderd stadium van onderzoek. Deze onderzoeken geven aan dat MDMA kan helpen bij Posttraumatisch Stress-syndroom (PTSS), angststoornissen, depressie, autisme, verslavingsstoornissen en relatieproblemen. Ook worden in de palliatieve zorg onderzoeken gedaan en blijken mensen terminale patienten minder angst en meer levenskwaliteit te ervaren. Door de MDMA kan minder ego ervaren worden of kunnen egostructuren onderzocht worden. In tegenstelling tot truffels en andere middelen zorgt MDMA niet voor psychedelisch effect. Daarnaast neemt het middel je heel geleidelijk mee naar binnen.

CONTRA-Indicaties:

* Zwangerschap
* Borstvoeding
* Psychische problemen, zoals schizofrenie, bipolaire stoornis, borderline of psychosegevoeligheid
* Ernstige bloedruk of hartklachten
*Medicatie, zoals Lithium, antipsychotica, SSRI, SNRI, Opioden, TCA en MAOi
* Medicatie voor hart- en bloeddrukklachten 

Interesse ?

dit zijn de mogelijkheden

EEn gratis gesprek

Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan in mijn praktijk, maar ook via Zoom. 

PLAN een Afspraak

Wil je direct een afspraak plannen. Vul dan in het contactformulier je gegevens in. Geef hierbij kort aan wat jouw vraag is en welke data eventueel voor jou zouden passen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.